UITZENDKRACHT

Aan de slag als uitzendkracht

Ben jij een gediplomeerde zorgprofessional en wil je graag op uitzendbasis aan de slag, dan komen we graag in contact met jou. Veel zorgprofessionals kiezen er op dit moment voor om flexibel te werken, zodat ze meer inhoudelijke uitdaging ervaren en regie houden over de balans tussen werk en hun eigen agenda. Solution Support biedt uitzendkrachten deze kans. Wij onderzoeken goed met je waar je motivatie en kwaliteiten liggen binnen het werk zodat we jouw competenties kunnen koppelen aan de wensen van de zorginstellingen.

Opdrachtgevers

Solution Support werkt voornamelijk in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg en psychiatrie. Wij zijn al meerdere jaren een betrouwbare partner voor diverse opdrachtgevers. Korte of lange opdrachten en crisissituaties komen continu bij ons binnen waardoor er een gevarieerd en uitdagend aanbod aan werk is.

Jij als uitzendkracht

Groepsbegeleiders, verzorgenden, ambulant werkers, verpleegkundigen, orthopedagogen.. we hebben een diversiteit aan aanvragen en jij als zorgprofessional kan op verschillende plekken aan het werk bij diverse (grote) zorginstellingen. Wij bieden jou interessant en uitdagend werk aan zodat je jouw kwaliteiten daar kunt inzetten waar het nodig is en zodat je je kunt blijven ontwikkelen als professional. In een eerste gesprek wordt besproken waar jouw talenten liggen en welke voorkeuren je hebt. Wij gaan vervolgens aan de slag om jouw wensen te koppelen aan de vragen van onze opdrachtgevers.

Meer informatie

Ben jij een gediplomeerde en gemotiveerde professional en wil je meer informatie, solliciteren of je inschrijven als uitzendkracht? Upload dan je CV met je motivatie, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met jou op om een afspraak te plannen en/of je vragen te beantwoorden.

Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt en bewaard door Solution Support.

Menu